Walk15 este cea mai bună platformă de activitate sustenabilă care oferă organizațiilor și participanților un instrument all-inclusive pentru atingerea obiectivele lor de sănătate, sustenabilitate și mobilitate. În comparație cu alte aplicații, Walk15 oferă o combinație unică de produse all-in-one: Provocări cu Pași, Trasee, Portofelul pentru Pași și soluții de date pentru monitorizarea impactului social pentru rapoartele CSR și ESG ale organizațiilor.

Fondatoarea și CEO Walk15 – Vlada Musvydaite – este antreprenoare și fostă sportivă profesionistă, care a încercat peste 150 de sporturi diferite și a ajuns la concluzia că mersul pe jos este cea mai bună motivație și soluție pentru o viață mai bună, mai sănătoasă și mai echilibrată. Aplicația a fost dezvoltată organic din competițiile de mers pe jos și din nevoia oamenilor de a-și transforma pașii în reduceri pentru diferite produse și servicii în secția Portofelului pentru Pași.

Ca orice al start-up din domeniul tehnologiei, lucrăm constant la inovarea platformei cu dezvoltatorii IT interni, pentru a crea o interfață și un instrument care vor fi din ce în ce mai ușor de utilizat și îi vor implica și mai mult pe utilizatori.

Walk15 oferă oamenilor un instrument excelent pentru a avea un stil de viață mai sănătos și mai sustenabil. Utilizatorii își pot urmări datele de activitate și își pot schimba obiceiurile de mobilitate după cum este necesar. De asemenea, își pot transforma pașii colectați în oferte uimitoare de la partenerii noștri în Portofelul pentru Pași din cadrul aplicației. În România lucrează cu PENNY pentru a oferi tuturor utilizatorilor o reducere de 20% la anumite fructe și legume pentru fiecare 20.000 de pași colectați.

Walk15 invită toți participanții de la HR Summit să încerce aplicația Walk15 și să se alăture provocării noastre speciale din 9 noiembrie. Vizitați standul lor din zona Expo și obțineți un tur virtual al aplicației, aflați cum vă poate ajuta și participați în provocare pentru a avea șansa de a câștiga un Apple Watch și un abonament anual de la Walk15!