Structurata pe doua zile, Conferinta de resurse umane HR Summit permite abordarea ampla a subiectelor de actualitate in HR: talent management, recrutare intr-un context in continua schimbare, retentia, motivarea angajatilor, dar si evitarea situatiilor de criza intr-un business. Prin intermediul sloganului „Difficult times? SuperHeRoes are here!” HR Summit aduce o noua perspectiva asupra specialistului de resurse umane: HR-ul ca super erou.

Workshop-uri practice, dinamice si interactive

Prima zi a conferintei, 12 octombrie, cuprinde in formatul sau 6 workshop-uri, care se vor desfasura in paralel. La finalul acestora, reprezentantul Change Works& Member of the Board Telekom va sustine o prezentare comuna, pe tema „Be calm and love HR!”. Anca Georgescu Aladgem va scoate in evidenta faptul ca, a activa in domeniul HR inseamna mult mai mult decat a aprecia oamenii: inseamna sa te detasezi si sa privesti obiectiv situatiile.

HR Managerul Saint-Gobain vorbeste despre .„Evaluarea performantei” vs „Motivarea angajatior”. Evaluarea performantei este activitatea de baza a HR-ului care ocupa functia de management, activitate prin care se urmareste eficienta cu care angajatii indeplinesc responsabilitatile care le revin. Pe de alta parte, motivarea angajatilor este un obiectiv principal al companiilor, care nu vizeaza in mod necesar recompense financiare. Despre importanta acestor procese si despre modalitatea in care sunt aplicate in Saint-Gobain, aflam la HR Summit.

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul workshop-urilor anuntam: ”Cum se poate eficientiza procesul de inductie pentru noii angajati?”, “Motivarea astazi: misiune imposibila?” sau “An Everyone Culture”.

Speakeri nationali si internationali, solutii practice si inovatoare

 Cea de-a doua zi este dedicata prezentarilor si sesiunii de dezbateri. Abilități de HR comparabile cu cele ale lui Iron Man, Wonder Woman și Jedi, vor fi puse în discuție de reprezentanți ai companiilor Ernst&Young, L’Oreal, Telekom, Endava, Continental și nu numai, prin prezentări complexe și dezbateri pe subiecte de actualitate.

Despre The Silent HeRoes va discuta HR Directorul Ernst&Young Andreea Mihnea. Prezentarea se axeaza pe rolul HR-ului de partener de business si in acelasi timp de garant al sustenabilitatii sale. Actiunile sunt dictate de: valori, orientare catre viitor si sens durabil, medierea si evitarea situatiilor de criza intr-un business.

Katrina Collier, Social Media Recruiter, The Searchologist, va aborda subiectul Candidate Engagement in a Noisy World. Katrina va exemplifica cum tehnologia usureaza procesele de recrutare, de implicare al angajatilor si rolul retelelor sociale in acest context.

5-13 octombrie, saptamana dedicata specialistilor de Resurse Umane

Saptamana dedicata HR-ilor pregateste pentru comunitatea ieseana doua evenimente de referinta pentru industria resurselor umane: HR Summit si Targul de Cariere. O saptamana in care super-eroii companiilor nationale si internationale de renume aduc noutatile din domeniu prin intermediul prezentarilor, studiilor de caz si al workshopurilor. In acelasi timp, specialistii HR au ocazia sa interactioneze cu tineri interesati de cariera la Targul de Cariere Iasi (5-6 octombrie) si Targul de Cariere in IT (12-13 octombrie), sa realizeze interviuri pe loc si sa ofere oportunitati de promovare si de sustinere a unor seminarii si workshopuri pentru candidatii TdC.

Va fi o saptamana in care comunitatea de HR din capitala Moldovei se reuneste intr-un context in care networkingul si knowledge sharing sunt principiile de baza. Detalii pe www.targuldecariere.ro si pe www.hrsummit.ro .

Partenerii acestei editii sunt : Signal Iduna, Romanian Software, Selftrust Academy, Hart Consulting, Benefit Online, Nexus Media, Siveco Romania, Max Relax, Ritmas, MindIt, UCMS Group, Part of TMF Group, Woft Thesis, Ford, Train2Perform.   

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si  B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri:  Touristica.