Soluțiile de management și salarizare sunt colacul de salvare pentru majoritatea companiilor

În așteptarea momentului când totul va reintra la normal, sfârșitul acestei perioade a lăsat în urmă afaceri care au răzbit contextului de incertitudini și altele care s-au lăsat păgubașe. Multe companii au fost afectate direct prin noile decizii guvernamentale care au paralizat industrii sau le-au forțat să se reinventeze.

În consecință, cele peste 29 de schimbări legislative survenite pe perioada celor 2 luni de stare de urgență au împins departamentele de resurse umane la eforturi supraomenești pentru a răspunde cerințelor solicitate de Guvern. 

 

Numeroasele modificări legislative au pus presiune atât pe companiile dezvoltatoare de soluții Payroll cât și pe departamentele de HR

Mai mult decât atât, cele peste 100 de modificări implementate în cadrul declarației D112 au dat bătăi de cap departamentelor de HR  și în special companiilor producătoare de soluții HR & Payroll, iar unele dintre ele au făcut eforturi semnificative pentru a le oferi clienților actualizarea la termen, în urma noutăților apărute vineri 22 mai cu o zi înainte de termenul de depunere a declarației. 

Mereu axați pe profesionalism și promptitudine, echipa UCMS Group România a fost alături de partenerii săi pentru depunerea la timp a documentelor pentru șomajul tehnic și cu actualizarea Declarației D112. 

Cu ajutorul soluțiilor de administrare și payroll, multe companii au optimizat sarcini care anterior erau consumatoare de timp și energie și au rămas conectate la noutățile legislative pentru a răspunde prompt tuturor cerințelor venite din partea statului.

 

Companiile apelează la soluții software pentru a rămâne actualizate cu modificările legislative

Soluțiile lansate pe piață de administrare personal și salarizare vin în sprijinul companiilor pentru a automatiza procesele interne din companie. 

“Perioada aceasta a influențat profund modul în care lucrează și interacționează majoritatea companiilor și prin urmare a schimbat departamentul de resurse umane. Noi, cei de la UCMS, avem privilegiul de a ne sprijini partenerii și de a veni cu soluții la problemele de actualitate pentru a fi cu un pas înainte în domeniul HR”, spune Ionuț Gherle, CEO UCMS Group România.

Mai multe informații despre cum soluțiile True HR și dp-Payroll ajută companiile să rămână active pe piață chiar și în această perioadă, găsiți pe site-ul partenerilor noștri AICI.