In prezent, este esentiala schimbarea mentalitatii despre persoanele angajate care sunt considerate doar resurse. Acestia isi doresc sa lucreze din placere, sa le fie recunoscuta munca, sa se puna in valoare si sa se diferentieze de ceilalti in functie de competentele pe care le detin. In acest sens, este necesara planificarea de strategii integrate pentru mentinerea angajatilor, iar HR-ul trebuie sa fie conectat la tot ceea ce se intampla in companie si sa propuna planuri catre actionari.

Tehnologia si programele software schimba modalitatea de functionare a HR-ului

Modalitatea prin care solutiile IT imbunatatesc procesele complexe, consumatoare de timp va fi discutata în cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit Iași de către Mihai Gavan, Director Vanzari Romanian Software. Acesta va pune accent pe faptul că departamentul de HR este necesar sa se focalizeze pe implementarea de noi proiecte, pe identificarea de talente in companie, motiv pentru care este necesara optimizarea proceselor statice. Resursa umana nu va fi niciodata inlocuita total de o aplicatie, insa etapele unor procese pot fi semnificativ imbunatatite, automatizate. Asadar, pentru ca un proces sa fie de succes, este necesara interactiunea intre capitalul uman si aplicatia software. Omul de resurse umane are astfel oportunitatea de reinventare si de imbunatatire a performantei.

HR Summit Iasi

Oana DatkiPrintre speakerii care au confirmat prezența la HR Summit Iasi, eveniment ce stă sub semnătura Libero Events, se numără și Oana Botolan Datki, Managing Partner al companiei Consulteam South East Europe. Aceasta are o experienta de peste 19 ani in domeniu și afirmă că unul dintre cele mai provocatoare proiecte este studiul salarial, studiu care este realizat anual, la nivel global si care acopera majoritatea industriilor. Oana a activat de-a lungul timpului in organizatii internationale, dobandind o experienta vasta in domeniul vanzarilor, al consultantei in domeniul resurselor umane si al trainingului. Oana are o colaborare de peste 9 ani cu grupul Consulteam, conducand operatiunile regionale si dezvoltand permanent business-ul.

Anca GeorgescuA condus procese ample de schimbare organizationala, programe de dezvoltare a culturii organizationale de motivare a angajatilor si de formare si retentie a talentelor. Anca Georgescu- Aladgem,profesionist cu experienta internationala in managementul resurselor umane, a activat in multinationale precum: Coca-Cola HBC in Romania, Polonia si Grecia si in grupul Telekom. In Telekom, unde a ocupat functia de Chief HR Officer, a gestionat activitatea de HR pentru 6 entitati legale (fix, mobil, retail), inclusiv procesele de integrare operationala si armonizare culturala , iar in prezent ocupă functia de Member of the Board Telekom. De curand, Anca Georgescu-Aladgem a infiintat ChangeWorks – Centru de Dezvoltare Personala si Organizationala, specializandu-se in facilitarea alinierii obiectivelor strategice ale organizatiei, managementul schimbarii, evaluarea si dezvoltarea leaderilor.

Madalina Balan

Cu o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, Madalina a gestionat numeroase proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru variate organizatii romanesti si multinationale. Madalina Balan este specializata in psihologie organizationala, fiind psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Certificata in metodologia Hogan Assessments, este trainer pe Romania si Republica Moldova.

Inscrierile continua pe site-ul oficial al evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro. HR Summit se afla la cea de-a 11a ediție, iar în 12-13 Octombrie, tematica principală este superHeRoes are Here, unde accentul cade pe responsabilitatile pe care le are omul de HR, pe noile curente care se schimba de la an la an, dar si pe modelele de urmat ale companiilor cu impact la nivel național și internațional.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

HR Summit este organizat de catre Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

——–

Persoana de contact: Bianca Tritean

E-mail: [email protected]

Tel: 004 0773 392 398