Cristian Apăvăloaiei este Manager și cel care a pus bazele ROBITE, o companie care oferă pentru vânzare sau închiriere soluții software destinate domeniului de resurse umane, payroll și analiză asupra costurilor pe proiecte din perspectiva cheltuielilor salariale.

În acest interviu Cristian ne povestește despre viitorul industriei HR și despre ROBITE, de la cultură organizațională și servicii, la provocări și planuri de viitor.

 

Cum descrii cultura organizațională a ROBITE și care crezi că sunt principalele caracteristici care o fac să se remarce?

 

„Coeziune” este cuvântul cheie, fiecare este implicat câte puțin în ce fac ceilalți, astfel se formează percepția despre ce face ROBITE, adică întregul. ROBITE dezvoltă soluții software, însa mai mult de atât dezvoltă un comportament unitar la nivel de integrare a soluțiilor oferite. Promovăm atmosfera de lucru în echipă, ceea ce contribuie la coeziunea internă și succesul nostru ca organizație. Ne preocupăm de dezvoltarea profesională a angajaților noștri și ne dorim ca fiecare membru al echipei să-și atingă potențialul maxim și să evolueze pe plan profesional.

 

Care sunt marile provocări în ceea ce privește resursele umane cu care crezi că s-a confruntat ROBITE de-a lungul timpul și pe care a reușit să le depășească?

 

De-a lungul timpului, compania s-a confruntat cu provocări precum recrutarea talentelor, adaptarea la schimbările tehnologice, gestionarea culturii organizaționale și asigurarea conformității și securității datelor, reușind să le depășească printr-o investiție continuă în tehnologie și formare.

 

Cum vezi viitorul HR din perspectiva ta? Cum anticipezi că va evolua acest domeniu? 

 

Viitorul HR se va concentra pe integrarea avansată a tehnologiei, subliniind automatizarea, personalizarea experienței angajatului și analiza datelor, totul într-un cadru care garantează confidențialitatea și securitatea informațiilor. În paralel, bunăstarea și formarea continuă a angajaților vor fi priorități esențiale.

 

Care sunt serviciile companiei voastre și cum sunt acestea de folos organizațiilor?

 

ROBITE oferă pentru vânzare sau închiriere soluții software destinate domeniului de HR, payroll și analiză asupra costurilor pe proiecte/centre de cost din perspectiva cheltuielilor salariale. Diferența majoră față de alte soluții de pe piață constă în integrarea completă a datelor generate în partea de HR cu procesul de calcul salarial. În același timp, configurarea formatelor de documente și calculul salarizării este personalizată în conformitate cu cerințele individuale ale fiecărui client.

 

De ce Robite? 

 

Pentru că ne interesează să fie ușor pentru utilizatori, nu pentru noi.

Pentru că suntem dedicați dezvoltării continue a produselor noastre și ne angajăm să rămânem în permanență la cel mai înalt nivel.

Pentru că soluțiile noastre le privim ca un tot unitar.

Pentru că ne interesează părerea utilizatorilor și suntem deschiși la ideile acestora.

Pentru că oferim un serviciu de asistență cu răspuns în 24 de ore.

 

Ce planuri aveți pentru Robite pe termen mediu și mai lung?

 

În prezent, soluția noastră este dedicată companiilor care doresc să-și personalizeze documentele, modul de calcul salarial și rapoartele în funcție de cerințele lor. Pe termen mediu, ne propunem să oferim o soluție nouă care să fie dedicată firmelor fără cerințe de personalizare și care să beneficieze de experiența noastră prin furnizarea unui set de documente predefinite, actualizate conform legislației și a unor modele de calcul standard. Pe termen lung, dorim să oferim o soluție SaaS accesibilă și ușor de utilizat.

 

Ce mesaj ai pentru participanții de anul acesta la HR Summit?

 

Ideea centrală este că în lumea modernă, documentele semnate digital și arhiva digitală reprezintă direcția viitorului pentru gestionarea informațiilor și documentelor. Tehnologiile din acest domeniu aduc beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea, eficiența și accesibilitatea, făcându-le alegerea preferată pentru orice organizație. Echipa noastră este pregătită să vă prezinte cum puteți semna documentele companiei dumneavoastră cu semnături calificate sau avansate, iar la final să le stocați într-o arhivă digitală.