NNDKP a demarat  în data de 5 mai 2020 Cluj Legal Weeks, o serie de webinarii desfășurată sub egida Legal & Tax SPACE, concepută în jurul temelor juridice și fiscale de importanță majoră în contextul actual al stării de urgență. 

 

Între 5 și 7 mai s-a desfășurat prima parte a acestei serii, în cadrul căreia au fost abordate subiecte precum relațiile individuale și colective de muncă și reglementările legale prvind sprijinirea IMM-urilor în contextul stării de urgență, precum și impactul acesteia asupra industriei construcțiilor și domeniului imobiliar (înregistrările evenimentelor sunt disponibile aici).

 

A doua parte a acestei serii va avea loc în perioada 12 – 14 mai 2020. În cadrul acestor webinarii vor fi dezbătute teme precum:

  • Riscuri de neconformare fiscală în perioada stării de urgență. De la contravenții la evaziune fiscală
  • Raporturile contractuale în perioada stării de urgență
  • Impactul stării de urgență asupra domeniului IT

 

Mai multe informații despre acestă suită de evenimente, precum și detalii despre modalitatea de înregistrare sunt disponibile aici.

 

Prezentările și discuțiile din cadrul webinariilor sunt susținute de membri ai echipei NNDKP Cluj-Napoca, inclusiv de cei doi coordonatori ai biroului NNDKP Cluj-Napoca, Ciprian Păun și Cristina Bidiga.

 

Seria de webinarii Cluj Legal Weeks se adresează mediului de afaceri din Cluj-Napoca și regiunile adiacente și este dedicat următoarelor categorii de profesioniști: antreprenori, CEO, CFO, Director de dezvoltare, Director resurse umane, Consilier juridic, Manager taxe.

 

NNDKP Legal & Tax SPACE este un concept prin care propunem mediului de afaceri din România evenimente de informare care îmbină componente tehnice cu elemente practice. Initiațiva marca NNDKP face parte din angajamentul nostru de a propune clienților și nu numai, servicii de asistență profesională cu valoare adăugată concretă, dar și forumuri structurate pentru discuții și dezbateri.

 

Despre NNDKP

 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali și consilieri în proprietate intelectuală. Cu birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov, NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.