Pe 17 noiembrie 2022 are loc o nouă ediție HR Summit eveniment care reunește profesioniști ai resurselor umane, lideri de organizații sau manageri care au ca rol conducerea echipelor în companii.

Post-pandemie, indiferent de domeniu, neliniștile și provocările liderilor sunt cam aceleași. Pe lângă acestea, modificările codului muncii sau teama unei crize fac tot mai grea misiunea oamenilor de HR sau a celor care conduc organizații.

„Prin HR Summit facem o radiografie a industriei de resurse umane, împărtășim idei și gânduri, dăm soluții concrete la diferite situații, oferim cadrul perfect pentru conectare și ne dorim să motivăm prin speakerii pe care îi aducem pe scena HR Summit”, declară Crina Ciocian, organizator HR Summit & CEO The Woman.

De la panelul de beneficii pentru angajați, wellbeing, la workshopuri privind legea modificării codului muncii sau micro-management vs leadership, soluții pentru recrutare eficientă, discuții legate de îmbunătățirea mediului de lucru la birou și alte tematici și discuții de interes pentru cei care fac parte din această industrie, toate acestea menite să ne dovedească de ce profesioniștii HR sunt supranumiți „oameni ai oamenilor”. 

Managerii și departamentele de HR sunt nevoiți să contureze cât mai bine modelul de muncă hibrid, astfel încât să dea cât mai mult randament. Și sunt nevoiți să facă acest lucru având grijă să implementeze în același timp o modalitate de lucru care să creeze un echilibru real între nevoile angajatului și cele ale angajatorului.” Ionut Gherle CEO, UCMS by Arobs.

De la informații de nivel general până la situații concrete explicate de cei care se află la conducerea unor organizații sau în fruntea departamentelor de HR, pe scena HR Summit urcă directori de HR care conduc organizații cu sute sau mii de oameni precum Camelia Drama, HR Director Medicover, Sinziana Maioreanu CEO Aegon Romania, Ionuț Gherle CEO UCMS by Arobs sau Dan Koblicska, Country Director Capgemini Engineering.

Oana Chiriță, de profesie avocat, va discuta despre principalele modificări aduse la Codul muncii, un subiect controversat și poate inconfortabil pentru angajatori. 

La finalul lui octombrie a acestui an România a transpus Directiva europeană 2019/1152 cu privire la transparenţă şi previzibilitatea condiţiilor de muncă. Scopul declarat al directivei a fost susţinerea pilonului drepturilor sociale din UE prin îmbunătăţirea pieţei muncii. Totodată, în considerentele Directivei se menţionează clar că ea vine ca un instrument de echilibru care pe de o parte asigură cunoaşterea de către angajaţi a condiţiilor în care vor munci şi, pe de altă parte, prin implementarea ei ar trebui să se fluidizeze raporturile de muncă şi nicidecum să se îngreuneze desfăşurarea activităţii firmelor angajatoare.

Cu toate acestea, modalitatea în care statul român a implementat Directiva prin legea 283 ridică o serie de probleme care practic pot să îngreuneze procesul de angajare şi inevitabil activitatea firmelor.” Oana Chiriță, avocat

Agenda completă, bilete și alte detalii se regăsesc pe www.hrsummit.ro.

Companiile care susțin industria de HR, înțeleg nevoile și provocările pieței și ajută la dezvoltarea ei sunt: HR Summit powered by UCMS by AROBS – partener principal, ATP Motors – mașina oficială, Meron, Bestjobs, Ascendis, TAB (The Alternative Board), Regus, Smart HR România, Conacul Archia, Centrul Stomatologic Aesthetica, Oxygen, Romb 

Portal HR, Revista Biz, HR Manager, Cariere – Jurnal de leadership, Revista de HR, Transylvania Business

Un eveniment sub umbrela The Woman.