Reunim comunitatea de resurse umane pentru o nouă ediție HR Breakfast Timișoara. 🤗

Când? 28 Noiembrie
Unde? Daily Iulius Garderns Timișoara
Interval orar: 9:00 – 11:00

📅Despre ce discutăm?

Impactul GDPR asupra raportului de muncă – provocări pentru angajator

🎙️ Cine sunt invitații acestei ediții?

👉 Delia Băroianu, Asociat Senior, NNDKP Timișoara


Delia acordă asistență juridică în aspecte de dreptul muncii si drept comercial, asigurând atât consultanță juridică și reprezentare a clienților în fața instanțelor judecătorești.

Cu o experiență profesională de peste 16 ani, ea asistă clienți locali și internaționali cu privire la aspecte diverse de dreptul muncii, preponderent privind relațiile individuale de muncă, în proiecte curente dar și în spețe complexe și sensibile, precum evaluarea și implementarea procedurilor de sancționare disciplinară, restructurări (inclusiv concedieri colective), transferul de salariați, analize de tip due diligence și litigii de muncă.

👉 Iurie Cojocaru, CIPP/E, Asociat Manager, Practica de Protecția Datelor, NNDKP

Iurie este avocat specializat în aspecte ce țin de protecția datelor cu caracter personal.

Cu o experiență profesională de peste 11 ani, asistă societăți naționale și multinaționale care activează în sectoare ale industriei precum alimentară, auto, bunuri de larg consum, farmaceutică, financiar-bancar, producție sau telecomunicațiile în cadrul controalelor întreprinse de autoritatea de reglementare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și în legătură cu audituri de evaluare a conformității și susține training-uri personalizate privind protecția datelor, inclusiv cu privire la GDPR.

Iurie deține certificarea CIPP/E acordată de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP).
__________________

Locurile sunt limitate. Participarea se face pe bază de înregistrare în prealabil și este fără nici un cost* pentru participanții de la una dintre edițiile anterioare HR Summit: http://hrsummit.ro/hr-breakfast-registration/. Cafeaua este ca de obicei, din partea noastră. ☕

*Pentru membrii noi ai comunității HR Summit costul este de 30 ron/persoană.