HR Summit Iasi 2016

Specialistii de HR sunt actori principali in recrutarea, formarea, pastrarea si dezvoltarea fortei de munca, dar si in aplicarea noilor strategii.  HR-ii devin cu adevarat « SuperHeRoes », modele de urmat, sustinand toate politicile, standardele si constituind principala resursa actuala si de perspectiva a organizatiei, cea care ii determina potentialul de actiune. Astfel, scopul organizatiei se doreste a fi atins prin intermediul celei mai importante resurse – oamenii.

Departamentul de resurse umane reprezinta un punct cheie intr-o organizatie, iar in ultimii ani, reprezentantii acestui domeniu se confrunta cu schimbari tot mai bruste, de la implementarea noilor curente pana la preocuparea pentru generatiile X,Y si Millennials.  

HR Summit Iasi: Difficult Times? SuperHeRoes are Here

Capitala Moldovei este unul dintre orasele de referinta din industrie, reunind in cadrul HR Summit Iasi specialisti de resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, reprezentanti media dar si reprezentanti ai mediului universitar.

Sloganul editiei HR Summit Iasi care va avea loc pe 12-13 octombrie este “Difficult Times? SuperHeRoes are Here”. Se pune accent pe modele de urmat, pe recunoasterea si implementarea trendurilor si oportunitatilor. Conferinta de Resurse Umane, organizata de Libero Events, devine in aceasta toamna summit-ul super eroilor in HR!

Peste 14 speakeri discuta despre provocarile pe care le intalnesc in companiile lor, dar si despre strategiile pe care le implementeaza, alaturi de responsabilitatile care vin odata cu ele. HR Summit Iasi creste si consolideaza de la an la an comunitatea formata in jurul sau, prin discutii practice, networking si prin prezenta reprezentantilor de resurse umane proveniti de la companii din Romania.

Prin structura, informatiile si oportunitatile pe care le ofera, HR Summit reuseste sa formeze o comunitate puternica, ale carei principii sunt impartasirea de cunostinte, noutatea, dar si imbunatatirea deprinderilor si aptitudinilor.

HR Summit are in structura sa si zona expozitionala, componenta dedicata furnizorilor de servicii si produse necesare activitatii de resurse umane. Acest spatiu permite expozantilor sa intre in contact direct cu publicul tinta, iar participantilor le ofera ocazia sa ramana conectati cu tehnologia HR.

HR Summit este evenimentul organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.