10 octombrie 2019, Charlie Upstairs

Neuroplasticitatea este abilitatea creierului de se reorganiza și a crea noi conexiuni neuronale la orice vârstă.

Asta înseamnă că, după ce participă la trainingurile în care compania investește, angajații au practic toate resursele pentru a face schimbările necesare, adică să aplice ce au învățat la training.  Și totuși, departamentele de HR văd mult prea rar o returnare a investiției în training, o creștere a productivității angajatului instruit sau o schimbare către un comportament mai productiv.

De ce nu se văd aceste schimbări, deși angajații pleacă de la training hotărâți să aplice ce au învățat? Ce am putea face în organizație pentru ca bugetele de training să aibă un ROI mai mare?

Răspunsul la aceste întrebări vine prin programul de Neuroplasticitate în Business creat de Laura Andronescu, Chief of Neuro-Changing Training la alternative TRAINING.

 

În cadrul întâlnirii HR Breakfast din 10 octombrie vă propunem ca timp de 1.5 ore să experimentați o mică parte din conținutul acestui program, împreună cu o sesiune de Q&A, pentru a vedea cum ne putem susține angajații să aplice ce învață la training, să accepte mai ușor schimbările propuse de procesul de învățare și să putem vedea returnarea investițiilor pe care le facem în training.

 

Inregistreaza-te acum!

*Locuri limitate. Participarea se face pe bază de înregistrare în prealabil și este fără nici un cost pentru participanții de la una dintre edițiile anterioare HR Summit.