“Companiile moderne înțeleg că resursele umane sunt factorul critic de succes. Dacă ne gândim la ce înseamnă rolul strategic al HR-ului: strategia de recrutare și selecție, strategia de performance management și recompensare, strategia de dezvoltare etc., este lesne de înțeles de ce o companie nu mai poate, într-o piață competitivă, fără HR și mai ales fără un HR care să înțeleagă business-ul și să răspundă nevoilor specifice.”, a declarat Mădălina Bălan, Managing Partner, Hart Consulting.

Mădălina este specializată în psihologie organizațională, consultant senior și Managing Partner HART Consulting. Cu peste 15 ani de experiență în zona de dezvoltare organizationala, leadership development si change management, Mădălina este certificată în metodologia folosita de catre 66% din companiile Top 500 cele mai bogate din lume, Hogan Assessments.

A livrat sute de sesiuni de dezvoltare de competenţe, instruind peste 1.500 de manageri şi specialişti în resurse umane, iar în ultimii 10 ani a participat direct la proiecte de evaluare şi dezvoltare a peste 10. 000 de persoane din zeci de companii.   

Cu Mădălina Bălan ne vedem la  HR Breakfast, eveniment conex HR Summit, care are loc în data de 25 aprilie, la Cluj-Napoca.

Comunitatea clujeană de HR discută despre „Leadership Accelerator Workshop”, iar în cadrul workshop-ului pe care îl va susține, Mădălina va aborda subiecte precum:

  • Cum putem înțelege mai bine propria reputație  
  • Leadership si personalitate: unde greșim
  • Cele două fațete ale leadership-ului
  • Personalitatea liderilor și engagement
  • Cum devin punctele forte factori de derapaj si ce putem face

Participanții vor avea acces la profilele Hogan Assessment și la o sesiune de discuție în care își vor înțelege rezultatele. De asemenea, la finalul sesiunii, participanții vor pleca cu un plan de dezvoltare personal și vor înțelege cum se poate realiza un astfel de program in-house.

Ce beneficii poate aduce pentru compania în care activezi aplicarea instrumentelor Hogan Assessments?

“În primul rând, este un instrument care răspunde unei game largi de nevoi de business: de la selecție, onboarding, dezvoltare de echipe, predicția asupra comportamentelor cu impact în siguranță la dezvoltarea liderilor. Are o reputație impecabilă în sfera științifică și o înaltă capacitate de a prezice succesul sau eșecul în mediul organizațional, cu feedback pozitiv din partea companiilor care îl utilizează, cât și din partea comunității de psihologi industriali și organizaționali la nivel internațional. Instrumentele Hogan propun o înțelegere completă asupra personalității și a legăturii între aceasta și comportamentele care prezic performanța și engagementul.”, a declarat Mădălina Bălan, într-un interviu acordat pentru HR Summit.

HR BREAKFAST este conceptul conex HR Summit, creat pentru a forma și a consolida comunitatea specialiștilor și managerilor de resurse umane din România. Planificat în perioade și orașe strategice, gândit ca o serie de întâlniri informale, cu locuri limitate, HR Breakfast a adus la edițiile desfășurate până în prezent peste 170 de participanți care au discutat despre studii de caz și spețe reale legate de domeniul lor de activitate.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrările se fac la adresa de e-mail [email protected].