Saptamana dedicata HR-ilor pregateste pentru comunitatea ieseana doua evenimente de referinta pentru industria resurselor umane: HR Summit si Targul de Cariere. O saptamana in care super-eroii companiilor nationale si internationale de renume aduc noutatile din domeniu prin intermediul prezentarilor, studiilor de caz si al workshop-urilor. In acelasi timp, specialistii de HR au ocazia sa interactioneze cu tineri interesati de cariera, sa realizeze interviuri pe loc si sa ofere oportunitati de promovare si de sustinere a unor seminarii si workshop-uri pentru candidatii TdC. O saptamana in care comunitatea de HR din capitala Moldovei se reuneste intr-un context in care networkingul si knowledge sharing sunt principiile de baza.  

Engagement, motivare si retentia angajatilor, puncte cheie pe agenda HR Summit

Cea de-a unsprezecea editie aduce in fata specialistilor de HR o noua perspectiva asupra activitatilor industriei de resurse umane, ajutand la directionarea si orientarea comunitatii de HR. Eveniment complex si interactiv, HR Summit include sesiuni de debate, workshop-uri, prezentari, studii de caz si in paralel o zona expozitionala in care furnizorii din domeniul resurselor umane pun la dispozitia participantilor cele mai noi tendinte din domeniu. „HR Summit este un eveniment la care oamenii vin, impartasesc idei, este o atmosfera care lasa sa circule idei si asta imi place foarte mult.” (Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting)

Printre speakerii care se alatura comunitatii de resurse umane se numara Katrina Collier, Social Media Recruiter, The Searchologist (UK). Cu experienta de peste 9 ani in recrutarea social media, Katrina Collier este unul dintre mai influenti profesionisti in HR și Recrutare pe Twitter. Katrina realizeaza trainiguri pentru CIPD si a sustinut prezentari in cadrul unor evenimente de anvergură: SOSU Sourcing Summits in Australia, Noua Zeelanda, Europa & Asia, SourceCon, RecruitDC, Social Recruiting Strategies Conferences 2016, TMA’s Talent Acquisition Summit 2016. In cadrul conferintei HR Summit Iasi, Katrina abordeaza tematica Candidate Engagement.

400x378-continentalHow good are you in Talent Management?

Despre talent management vorbeste Cristina Frincu, Talent Management Country Coordinator & HR Manager deputy R&D Continental. Cu o cariera de peste 10 ani, Cristina s-a implicat in activitati diverse care definesc dinamica angajat-organizatie, atat la nivel operational, cat si la nivel strategic. Crede in meritocratie si performanta, este mereu sprijinul celor care vor sa-si activeze resursele de care dispun pentru a face diferenta la locul de munca, in generatia sau comunitatea lor.

Dintre tematicile pe care super eroii departamentelor de HR le vor aduce in atentia participantilor menționăm:

  • Motivarea astazi: misiune imposibila? – Oana Datki – Managing Partner Consulteam South East Europe
  • Be calm and love HR – Anca Georgescu Aladgem , Founder ChangeWorks & Member of the board, Telekom
  • Millenials @Work: Psihologia generatiei digitale – Madalina Balan – Managing Partner, Hart Consulting
  • The Silent HeRoes – Andreea Mihnea, HR Director Ernst&Young
  • An Everyone Culture – Adriana Aionitoaie, Head of People Development and Recruitment Endava
  • Sunt multi, diferiti si activati de propriile valori. Beneficiile pentru angajati – Florentina Scarlat, Regional Sales Manager, Signal Iduna

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

            HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si  B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day,  Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi targuri:  Touristica.

Persoana de contact: Bianca Tritean

E-mail: [email protected]

Mobile: 004 0773 392 398