May 12, 2016

“Ce nu se prea spune despre profesia de HR?” HR Summit Timisoara

Studii de caz, idei inovatoare si solutii practice la HR Summit Timisoara: 
Pe 19-20 mai, HR Summit ajunge in zona de Vest a tarii, pentru doua zile de workshop-uri intensive, dezbateri active si knowledge sharing.

HR Summit Cluj-Napoca cel mai important eveniment de HR

In prima zi, 19 mai, vor avea loc workshop-uri, in cadrul carora speakerii vor oferi exemple practice si studii de caz pe teme precum:

  • Millenials @Work: Psihologia generatiei digitale – Madalina Balan (Managing Partner, Hart Consulting)
  • Ce nevoi de sprijin are un angajat proaspat promovat pe primul sau rol managerial? – Viorel Panaite (Managing Partner, Human Invest)
  • Personalitate si influenta: cum influenteaza profilul personal felul in care comunicam – Anca Georgescu-Aladgem (Member of the board, Telekom)
  • Strategii de recrutare care nu costa bani – Gabriela Dan (Head of HR, Conscensia)
  • Dezvolta leaderul din tine! Lectii utile de personal branding in interiorul si exteriorul organizatiei! – Amalia Sterescu (Sr. Business Consultant & Personal Branding Strategist)
  • Trenduri ale generatiei Y. Training-ul ca diferentiator pentru people engagement. Studii de caz. – Alin Comsa/Andrei Dunuta (traineri Selftrust Academy).

 

Vineri, 20 mai, este ziua dedicata prezentarilor, zi in care veti cunoasteti oameni de HR reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania.
“Daca vreti talente in companie, trebuie sa ii provocati!”
Fie ca vorbim despre angajati din generatia X, Y sau Millenials, Mihai Gavan(Romanian Software), ne va arata prin exemple concrete faptul ca recrutarea neconventionala si marketingul au un real succes.

 

Pornind de la ideea ca nu este de ajuns sa ” iti placa oamenii” si ca HR ul este mai mult despre problemele oamenilor, Anca Georgescu-Aladgem (Member of the board, Telekom) va atinge un subiect mai putin abordat legat de profesia de HR.

“Ce nu se prea spune despre profesia de HR?” un subiect interesant deschis de catre Anca Georgescu (Telekom)
Discursul Ancai se axeaza pe partile reale si dificile ale profesiei: decizii grele in reorganizari, in compensatii etc.
Motivarea angajatilor – Be Positive, Be Productive
Indemnul HR Managerului de la Estee LAUDER, pentru oamenii de HR este sa fie productivi si pozitivi, bazandu-se pe programul de motivare si retentie al angajatilor dezvoltat de ea in cadrul comaniei. Liana Patulea va fi prezenta in cadrul HR Summit cu tema “Motivarea angajatilor – Be positive, Be productive!”

Sorin Anghel, Corporate Healthcare Manager Signal Iduna, abordeaza tema “Employee Engagement: How to Optimize Performance & Drive Commitment”.
Sorin va prezenta statistici cu privire la performanta si engagement, despre metode de recompensare a angajatilor, despre cat de important este ca acestia sa se simta bine la locul de munca, dar si care sunt costurile angajatilor engaged.
10007369_644967548885545_4968476259737293937_o

Cea de-a zecea ediţie la nivel naţional a Conferinţei de Resurse Umane HR Summit Timişoara, va aduce pe 19-20 mai, reprezentanţi ai departamentelor de Resurse Umane de la cele mai importante companii din România.
Informaţii despre agenda evenimentului, înscriere şi speakeri găsiţi pe www.timisoara.hrsummit.ro.

„HR Summit” este evenimentul organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.