Astazi facem cunostinta cu compania 20Robots Technologies.

Compania 20Robots Technologies, a luat naștere dintr-o pasiune profundă pentru tehnologie, inovație și dorința de a aduce un impact semnificativ în organizații. Fondată în 2020, compania are la bază pasiunea și experiența fondatorilor săi, Ciprian Căprioară, Vlad Vedinaș și Eva Marina, în domenii variate, inclusiv dezvoltarea software, integrarea și consultanța AI, managementul afacerilor și consultanță organizațională.

Ce probleme rezolva 20Robots Technologies?

Problemele pe care le rezolvam sunt diverse, dar centralizate in jurul unui obiectiv simplu: sa îmbunătățim performanța companiilor prin angajați. Facem acest lucru prin dezvoltarea de soluții tehnologice avansate care simplifica procesele, ghidează oamenii, reduc costurile si creează valoare. De asemenea, ne concentrăm pe îmbunătățirea operațiunilor și performanței în organizații. Cu platforma noastră de management al performanței, MAPERS, ajutăm companiile să crească productivitatea angajaților, să îmbunătățească comunicarea și colaborarea între departamente și să mențină și să dezvolte angajați talentați.

Ce servicii aveti si cui va adresati?

Serviciile noastre includ consultanță IT, dezvoltare de produse software personalizate, Integrare și consultanță AI, consultanță organizațională și resurse umane. Ne adresăm atât organizațiilor mici si mijlocii, cât și marilor corporații care doresc să optimizeze operațiunile si să obțină rezultate mai bune.

Cine este echipa din spate?

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență, dedicați și cu un apetit continuu pentru învățare. Printre membrii noștri se numără Vlad, solution arhitect, technical lead, consultant de integrare AI cu o experiență tehnică de excepție. Ciprian, consultant de integrare AI cu o vastă experiență în dezvoltarea de produse software, leadership și management. Eva Marina, expertă în domeniul resurselor umane și consultanță organizațională.  Plus, o echipă de software developeri extrem de talentați și pasionați. Acești profesioniști dedicați aduc expertiza lor în tehnologii web și integrarea AI, și sunt pregătiți să transforme orice idee în realitate.

Cu ce va deosebiti de alte companii din domeniu?

Ne deosebim de alte companii prin abordarea noastră personalizată și adaptabilitatea la nevoile unice ale fiecărui client. Oferim nu doar o platforma de management al performantei, ci si consultanta organizațională pentru a identifica și aborda problemele cheie și a impulsiona creșterea și dezvoltarea continuă.

Ce planuri aveti pe termen mediu si lung?

Pe termen mediu si lung, ne propunem să continuăm să dezvoltăm produse și servicii inovatoare, să extindem prezenta pe piețe internaționale și să colaborăm cu clienții pentru a maximiza impactul pozitiv în organizații. Suntem dedicați creșterii și îmbunătățirii continue, atât a angajaților cât și a organizațiilor pe care le servim.