Oameni care gestionează și dezvoltă resursa umană din spatele brandurilor prezente la nivel mondial, precum Rolls Royce și Riot Games, confirmă prezența la Conferința de Resurse Umane HR Summit Timișoara.
Care sunt provocările din această ligă? Cum gestionezi eroii în viața reală sau în realitatea virtuală? Cum menții un brand de lux la standarde înalte? Despre toate acestea și alte subiecte captivante, se discută în cadrul comunității HR Summit.
„Difficult Times? SuperHeRoes are here!” este tematica ce stă la baza celei de-a XIII-a ediţii HR Summit, la nivel naţional. Seria ediţiilor cu super eroi în HR şi modele de urmat se încheie la Timişoara, unde speakeri de talie internaţională din domeniul tehnologiei şi al inovaţiei îşi dau întâlnire pentru a împărtăşi din experienţa acumulată în timp pe diverse poziţii de HR şi management.
Keith Robson, Chief Officer, Rolls Royce, despre
“ În industria de HR, ai de ales mereu între a sta într-un birou sau a avea o atutudine proactivă fată de mecanismul care determină evoluția companiei. Mai mult decât atât, noi,la Rolls Royce, ne propunem să creștem următoare generație de ingineri într-o regiune în care cuvântul cheie de la Revoluția Industrială încoace, este ingineria. Mixul dintre proiectele plătite și munca pro bono poate fi mai recompensatoare decât putem crede.” – declară Keith, Chief Officer, Rolls Royce.
Keith Robson activează în cadrul concernului internațional Rolls-Royce, care produce mașini de lux încă din anul 1904, reprezentând un simbol pentru pentru industria ingineriei de înaltă clasă.
Brand exclusivit, cu prezență globală, este al doilea cel mai mare jucător de pe piață, care creează, produce și distribuie motoare industriale. Pentru a face asta, compania are nevoie de abilitățile, pasiunea și inovația generată peste 50 de mii de oameni, din toate colțurile lumii și tot mai mulți asemenea, pe zi ce trece. “Pentru a transforma viziunea în realitate, avem nevoie de oameni care să ne ajute tsă conturăm viitorul ingineriei mondiale.”
Experienţa sa profesională nu se reduce la domeniul auto, mereu încercând să se reinventeze. Keith a activat în cadrul eBay, UK, pentru 3 ani, fiind responsabil de departamentul de Talent Management, Leadership Development şi Learning susţinând echipele de HR şi Business. De asemenea, acesta a fost angajatul Bank of America International, una dintre cele mai importante bănci din lume. Prioritatea lui Keith este să dezvolte programe la nivel global, ușor adaptabile la nivel local. În plus, Keith a fost responsabil şi de activitatea dezvoltării talentelor şi activităţilor de învăţare ale companiei Barclays’ Emerging Markets – din 14 ţări din Africa, sud estul Asiei şi Orientul Mijlociu, cu un număr de 18000 de angajţi.
Riot Games, sau cum determini 8 milioane de jucători să fie conectaţi în acelaşi timp
Promisiunea Riot Games este să ofere o experiență cuprinsă sub un singur nume: League of Legends. “Căutăm oameni modești și în același timp ambițioși. Aceștia devin parte dintr-o comunitate antreprenorială agilă care ia jocurile în serios și preferă acțiunea în detrimentul biroctrației. Ne plac oamenii care văd lucrurile într-un mod diferit, care nu se tem să experimenteze i care au o atitudine sănătoasă față de reguli.”, afirmă David Barker, Director of Talent la Riot Games. Cifrele indică faptul că jocul a intrat sub pielea multor gameri: 27 de milioane de utilizatori în fiecare zi, conectând în acelaşi timp 8 milioane dintre aceştia
David Barker este Director of Talent la Riot Games, sprijinind dezvoltarea celui mai popular joc din lume, League of Legends, care a fost jucat numai într-o singură lună de 67 de milioane de utilizatori.
Experienţa sa a jucat un rol strategic în întărirea organizaţiei prin proiecte ce definesc şi cultivă talente de top, prin elaborarea unor planuri strategice, crearea și conducerea programelor de dezvoltare de management și un proces de management al talentelor. Cunoştinţele sale din mai multe industrii la nivel înalt, cum ar fi cea din industria alimentară la Coca Cola, la recenta companie Xbox Division la Microsoft l-au ajutat să-şi poată extinde expertiza în resurse umane. În momentul de faţă interesul lui David este să valorifice angajaţii prin utilizarea de date analitice şi de înţelegere.
Cum ne ajută metodologia Hogan Assessments compania?
Alături de cei doi profesioniști din industria tehnogiei se va afla Mădălina Bălan, consultant senior şi managing partner la HART Consulting. Ea oferă soluţii la problemele pe care orice companie, indiferent de amploarea ei, trebuie să le depăşească pentru a avea succes. Mădălina este psiholog, specialist în psihologie organizaţională, fiind certificată în metodologia Hogan Assessments (România şi Republica Moldova). Prin intermediul acestei calificări Mădălina ajută companiile să decidă cine este candidatul cel mai potrivit pentru un post, ajutând la maximizarea productivităţii.
Cu o experienţă de peste 10 ani ca trainer şi consultant în resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selectie şi dezvoltare pentru variate organizaţii româneşti şi multinaţionale. Acesta este motivul pentru care Mădălina va aborda în cadrul HR Summit Timişoara tematica “Talent Management: unde greşim?”
HR Summit Timişoara (www.timisoara.hrsummit.ro) va avea loc în 17-18 mai 2017, în incinta Hotelului Timişoara şi este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.