HR Twilight Talks are loc pe data de 4 iulie 2024, la Galeria Meron (str. Horea, nr. 5, Cluj-Napoca).

Discutăm despre managementul de echipă, mai ales despre procesul de onboarding(angajare, instruire, beneficii, familiarizarea cu compania, sisteme de operare, mediul de lucru etc) cu noutăți din domeniu și sfaturi practice, iar invitatul special al acestei ediții este Alina Coroiu, HR Manager la Cognizant.

Programul evenimentului include:

  • 18:30 Primirea participanților
  • 19:00 Introducere și bun venit
  • 19:10 Comunitatea de HR: Magnoliu Stan (Smart HR)
  • 19:25 Despre managementul echipei și procesul de onboarding cu Crina Ciocian (The Woman) în dialog cu Alina Coroiu (HR Manager Cognizant)
  • 19:50 Networking și discuții libere

Despre HR Twilight Talks: Seria HR Twilight Talks are scopul de a îmbogăți cunoștințele comunității de HR si manageri, facilitând networking-ul și colaborarea între profesioniști.

Despre Alina Coroiu: Cu o experiență de aproape 18 ani în HR, Alina este un susținător pasionat al tuturor aspectelor acestei frumoase arii, de la recrutare la dezvoltarea angajaților, punând accent pe importanța unei echipe angajate pentru succesul organizațional. Cu o vastă experiență în atragerea și integrarea talentelor, Alina își împărtășește cu entuziasm cunoștințele pentru a contribui la creșterea și dezvoltarea organizației si a oamenilor.

HR Twilight Talks este organizat sub umbrela The Woman in parteneriat cu Smart HR si Oxygen.
Parteneri: Wens Travel, Meron Bakery, Tepaso.

Locurile sunt limitate. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor și este gratuită pentru participanții la ultima ediție a HR Summit.

 

Inscrie-te aici: 


Locurile s-au epuizat! Ne vedem la urmatoarea editie!