May 5, 2016

HR Summit Timisoara: Solutii de crestere a engagementului si dezvoltarea leadershipului in HR

Atragerea candidatilor, recrutarea, networking-ul de la locul de munca, achizitia talentelor, managementul performantei, dar mai ales cresterea angajamentului si construirea leadership-ului in cadrul unei companii, sunt punctele de interes pentru managerii si directorii de Resurse Umane.

Conferintele dedicate 100 % departamentului de Resurse Umane sunt organizate cu scopul de a impartasi, implementa si inova in cadrul companiei in care activam. In anul 2016, angajamentul in randul persoanelor dispuse sa petreaca de la 4 la 8 ore pe zi intr-o companie este pe listele de top a celor care fac parte din departamentul de Resurse Umane. HR Summit

Cat de engaged este o persoana in anul 2016, dar mai ales cum crestem acest angajament in cadrul unei companii unde se afla atat angajati din generația X, Y, Millenials, dar si care se afla de putin timp sau de ani buni la acelasi loc de munca aflam de la Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, care prezinta in cadrul HR Summit Timisoara, in calitate de speaker Studiul de caz Mega Image: 3 metode de crestere a angajamentului.

Ileana Alexandru are o experienta profesionala de mai bine de 15 ani in cadrul Mega Image, din 2008 ocupand pozitia de Director de Resurse Umane, in acelasi timp fiind si membru in Comitetul executiv. Acest fapt ii permite sa aiba acces la o imagine de ansamblu asupra companiei, sa inteleaga directia in care se indreapta compania, construind astfel cele mai bune strategii de dezvoltare. Incepand cu anul 2015, Ileana ocupa functia de Vice Presedinte Resurse Umane.

Leadership in work relationship: Amalia Sterescu – Dezvolta liderul din tine!

In cadrul companiilor, liderii sunt cei care pot uni sau dezbina grupuri si activa totodata valori sau dorinte in randul angajatilor. Amalia Sterescu, Sr. Business Consultant & Personal Branding Strategist abordeaza la HR Summit Timisoara tema: “Dezvolta leaderul din tine! Lectii utile de personal branding in interiorul si exteriorul organizatiei!”.

Leader si Intraprenor educat la scoala multor corporatii cu amprenta globala, Amalia Sterescu a condus timp de 16 ani start-upuri in telecom si IT & C in Romania, India sau China, ultimul rol detinut in lumea corporatista fiind de Vice President Oracle.

In prezent este antreprenor, a fondat propria companie de consultanta: Outsourcing Advisors, dar si o scoala de public speaking: Public Speaking School – destinata tuturor antreprenorilor, senior managerilor sau profesionistilor care doresc sa foloseasca public speaking ca si canal alternativ de promovare si vanzare sau de cultivare a imaginii personale.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

Conferinta de Resurse Umane HR Summit se afla la cea de-a zecea editie, iar in 19-20 Mai va fi organizata la Timisoara de agenția de evenimente Libero Events.

HR Summit aduce in atentia timisorenilor reprezentanti ai companiilor BRD, Mega Image,  Flanco, Telekom, Estée Lauder Romania, Signal Iduna, Romanian Software, Benefit Online si multi altii.

Conferinta de HR Summit va cuprinde dezbateri si workshop-uri strategice, alaturi de peste 13 speakeri de renume din industria resurselor umane si a managementului.

Alaturi de noi la aceasta editie HR Summit Timisoara sunt: Signal Iduna, Romanian Software, Popovici, Nitu, Stoica si Asociatii, SelfTrust Academy, Benefit Online, Max Relax si Hart Consulting.

Mai multe detalii despre eveniment, speakeri, agenda evenimentului si inscrieri gasiti pe www.timisoara.hrsummit.ro.

HR Summit este evenimentul organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.