CEO & Principal Trainer, JMK - Anthropocentric Corporate Training & Development

Yiannis Kalogerakis

Dr. Yiannis Kalogerakis este inginer cu masterat în domeniul resurselor umane și al managementul de producție. După ce și-a încheiat doctoratul pe Applied Industrial Robots, a revenit la HR, întrucât și-a dat seama că cel mai important lucru de pe acest pământ este Ființa Umană. Așa că a decis să studieze Ființa Umană și să devină ANTROPOCENTRIC,  abandonând astfel  ecuațiile, tehnologie și mașini.

Dr. Kalogerakis este cunoscut ca expert în training Antropocentric si Exponential, cu  experiență de peste 37 de ani pe piața europeană și globală, din Canada, Marea Britanie, SUA până în Iran și Orientul Mijlociu. Cu un stil cuprinzător, plin de viață, inovator, jucăuș și educativ, reușește să atingă sufletele oameni, ajutându-i să descopere măreția din interiorul lor, astfel ajungând la un nivel superior de performanță în munca de zi cu zi.

În momentul de față dezvoltă și susține seminarii & training-uri Antropocentrice și de dezvoltare, ateliere și discursuri pe 4 continente.

În România colaborează cu OXYGEN pentru a dezvolta abilitățile de business atât ale managerilor, cât și ale angajaților.