Co-Founder, SanoPass

Andrei Vasile

Experienta de peste 10 ani in Product Management si Business Development in domeniul bancar si beneficii pentru angajati. Am inceput cariera de Product Manager in Citibank in 2006 unde am lansat mai multe solutii de creditare, primul card din Romania cu componenta de cash back si un credit card de credit co-brand cu Vodafone. Dupa aceasta experienta am continuat sa dezvolt produse si solutii in cadrul UniCredit Bank unde am coodonat echipa de carduri de credit.

Apetitul pentru digitalizare, inovatie si instrumente de plata m-a determinat sa schimb domeniul de activitate si ma alatur unei nise in care lucrurile se intampla mult mai accelerat. Asa ca in ultimii 3 ani am facut partea condurerea Edenred Romania, ca Director de Dezvoltare, timp in care am initiat si implementat impreuna cu echipa locala proiecte strategice si de impact regional precum: aplicatia mobila MyEdenred, e-contracting, deschiderea unei noi linii de business in Republica Molova, Edenred Card Cadou, Apple Pay, achizita platformei Benefit Online si multe altele.

In Mai 2019 am acceptat o noua provocare si m-am alaturat echipe SanoPass in calitate de co-fondator. SanoPass este o alternativa inovativa, simpla si rapida la abonamentele medicale clasice care iti ofera libertate de utilizare in cea mai variata retea de clinici independente si cabinete medicale private.