Cu peste 100.000 de manageri participanti anual in intreaga lume si cu peste 15.000 in Romania de la lansarea sa in 2005 pana in prezent, premiat de multe ori la nivel international si in Romania, SLII este cel mai cunoscut limbaj de leadership pentru manageri. Din 2014, SLII Experience este cea mai inovativa si cea mai noua versiune a programului SLII si ridica inca o data standardele experientelor de invatare ale managerilor in programele de leadership.

Printre organizatiile care au facut din SLII limbajul lor intern de leadership se numara: Garmin Romania, Facebook, Ubisoft Romania, Celestica Romania, Renault-Nissan, Plexus Corp Romania, Orange Romania, Autoliv Romania, Oracle Romania, Vodafone Romania, eMag, Coca-Cola, PRADA Japan, Rompetrol, Hella Romania, IKEA, Hirschmann Romania, Farmexpert/Walgreens Boots Alliance, Autodesk, Farmaciile Dona, Mercedes Benz Netherlands, Nestle Romania, Skanska si multe alte organizatii locale si internationale.

SLII Experience contine foarte multe activitati de exersare a conversatiilor si a competentelor de leadership astfel incat participantii sa se simta confortabili sa le foloseasca cu succes dupa curs in viata de business de zi cu zi. La cerere, managerii participanti pot avea acces la o platforma virtuala foarte interactiva si cu multe resurse care ii sprijina in procesul de consolidare a competentelor exersate in sala de curs. Programul ofera si 14 PDU participantilor interesati de creditele PMI.

Ce spun clientii din Romania despre SLII:

Jacqueline Rozanes, former-HR Manager Europa de Est, IKEA:

“Prin programele de training si coaching de leadership, compania Human Invest s-a dovedit a fi un partener valoros in dezvoltarea fortei noastre de munca. Am lucrat cu Human Invest din 2009, atat pe baza programelor standard, cat si pe solutii adaptate nevoilor noastre. IKEA a ales Leadership Situational® II la nivel global intrucat se potriveste cel mai bine cu structura si cultura companiei noastre. Human Invest a fost partenerul nostru in implementarea acestora in Romania si in Europa de Sud-Est.”

Kinga Ludescher, manager la compania germana Curt Georgi sucursala Romania, dupa ce a participat la un workshop open SLII: “A fost cel mai bun curs ever la care am participat!”

Workshop-ul Situational Leadership® II Experience (SLII Experience) are loc la Cluj-Napoca, in perioada 27 – 28 februarie 2018. Pentru inscrieri, Sanda Moraru, project manager Human Invest, va sta cu drag la dispozitie: sanda.moraru@humaninvest.ro.