O echipă mai unită, relaxată, performantă, creativă, mai de succes decât în trecut. Indiferent care ar fi tema sau domeniul de activitate, un teambuilding își propune să atingă unul sau chiar toate aceste obiective. Între noi fie vorba, nimeni nu participa la un astfel de eveniment doar de dragul de a participa. Cu atât mai mult să organizeze un teambuilding fără să vadă un progres palpabil. Așadar să alegi locația potrivită influențează decisiv dacă echipa își atinge sau nu obiectivele.

În articolul de azi îți spunem de ce Conacul Archia e o locație excelentă pentru organizarea de teambuilding-uri și alte activități corporate. Vom face asta povestindu-ți despre 4 aspecte. Nu sunt doar perspectiva noastră (posibilă de a fi subiectivă) ci și criterii obiective care te ajută să alegi locația adecvată oricărui tip de teambuilding. Hai să le luăm pe rând!

 1. Poziționarea

Se află locația într-o zonă liniștită, cât mai aproape de natură? Este conectată la marile orașe și se poate ajunge relativ ușor din orice colț al țării? În ceea ce privește Conacul Archia răspundem cu DA la ambele întrebări. Locația noastră se află la 3 km de Deva, în satul Archia. Liniște. Natură. Slow Life Ardelenesc cum ne place să spunem. 🙂 Este o zonă retrasă față de arterele principale, dar conectată la orașele mari.

De exemplu, în cazul transportului cu mașina:

 • Sibiu – 110 km – ( 100 km pe autostradă) – 1 h 10 min
 • București – 393 km (din care 240 km pe autostradă)- 5 h
 • Timișoara – 152 Km – (din care 50 km pe autostradă) -2h 10 min
 • Cluj Napoca – 177 km – (din care 44 km pe autostradă) – 2 h 30 min
 • Brașov – 240 km – (120 km pe autostradă) – 3 h 30 de min

Mai multe detalii despre subiectul distanțelor găsești aici.

 1. Cazarea

Teambuilding-ul se întinde pe mai multe zile? Cazarea e bine să fie în același loc sau cât mai aproape pentru a fi eficienți cu timpul. Este experiența șederii cât mai relaxantă și plăcută pentru participanți? Conacul Archia are 15 camere tematic. Maci, Echitație, Copaci, Floarea Soarelui, Levănțică…Fiecare are blazonul povestea și decorul ei. Pe site-ul nostru oficial poți afla mai multe detalii. Dacă echipa este mai mare, putem suplimenta cu încă 10 paturi sau se poate închiria toată proprietatea.

             

 1. Facilitățile și activitățile

Locația are tot ce aveți nevoie pentru organizarea teambuilding-ului? Indoor și outdoor? Are sală, echipamente corespunzătoare și infrastructura necesară pentru relaxare? La Archia nu aveți nicio grijă din acest punct de vedere. Pentru teambuilding-uri indoor vă punem la dispoziție 4 săli cu capacitate între 25 și 400 de persoane. Proiectorul, ecranul de proiecție, flipchart-ul și consumabilele sunt incluse. Infrastructura mai include:

 • Restaurant Carol (40-50 persoane) cu 3 variante de meniu: românesc, unguresc și internațional;

 • piscina exterioară (deschisă din 1 Mai până în Septembrie inclusiv);
 • masă de biliard;
 • saună;
 • grajdurile și manejurile pentru activități de echitație.

Cât despre activitățile outdoor, domeniul de 10 ha al conacului oferă multă diversitate:

 • treasure hunt pe diverse teme;
 • echitație (cu sau fără instructor) și plimbări ecvestre prin împrejurimi;
 • tir cu arcul și paintball;
 • petreceri tematice;
 • team cooking și degustări de vinuri;
 • excursii organizate, la obiectivele turistice din județul Hunedoara;
 • excursii off road (max 50 de persoane), cu ghid profesionist.

Echipa ta își propune alte activități pentru teambuilding? Suntem deschiși pentru a crea și organiza programe personalizate pentru voi.

 1. Echipa cu experiență

Locația are o echipă pregătită să susțină un teambuilding? Au suficientă experiență în așa fel încât să vă ajute să vă atingeți obiectivele activității voastre? La Archia te putem asigura că există și aceste lucruri. Am organizat, frumos și pe-ndelete, în jur de 200 de teambuilding-uri în decurs de 10 ani, pentru companii mai mari sau mai mici din diverse domenii de activitate.  Ne specializăm în crearea de momente de neuitat pentru oaspeții noștri și ne perfecționăm constant în acest sens. Spre exemplu, din anul 2018 colaborăm cu Chef  Antonio Passarelli în ceea ce privește meniurile pentru evenimente. Indiferent de situație ne păstrăm mintea deschisă.  Dacă în echipa ta sunt colegi care aleg mâncarea vegană, vegetariană, fără gluten etc, le putem pregăti meniuri personalizate.

Nu în ultimul rând..

Pe blogul conacului publicăm materiale relevante despre organizarea teambuilding-urilor, iar pagina de LinkedIn este actualizată de câteva ori pe săptămână cu informații proaspete. Câteva articole utile pentru tine:

Acestea sunt aspectele care fac o locație potrivită pentru un teambuilding și motivele pentru care merită să organizezi unul la Conacul Archia.Dacă dorești o ofertă personalizată, click aici completează datele tale în formular și un coleg din echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

La dispoziția dumneavoastră,

Archia Team