Innovate. Lead. Transform – este evenimentul pe care Hart Consulting îl aduce în atenția comunității de Resurse Umane din Cluj-Napoca și Timișoara. Pe 22 și 23 mai 2019, aflăm care sunt modalitățile prin intermediul cărora dezvoltăm performanța și engagementul angajaților.

Cine sunt invitații și despre ce discutăm?

  • Zsolt Feher, Marketing Director at Hogan Assessment Systems
  • Tematică: Fundamentals of employability: competencies that predict organizational success

Cu peste 15 ani experiență în consultanță, Zolt Feher lucrează cu manageri C-level la nivel global, iar în cadrul evenimentului va evidenția care sunt elementele fundamentale care compun angajabilitatea cuiva. De asemenea, aflăm care sunt competențele care prezic performanța organizațională prin modelul de competențe Hogan și prin raportul de angajabilitate Hogan Assessment Systems.

  • Mădălina Bălan, Managing Partner, Hart Consulting
  • Tematică: Personality, leadership and the fate of organizations workshop

Specialist în Psihologie Organizaționlă, Mădălina Bălan are peste 13 ani experiență în consultanță și training, iar  în prezent este consultant senior și Managing Partner la Hart Consulting. În cadrul evenimentului Innovate. Lead. Transform. Mădălina va prezenta cele 6 stiluri de leadership de la Hogan Assessments și va arăta cum personalitatea prezice performața liderilor în contextul construirii unei echipe puternice.

Toți participanții vor avea posibilitatea de a-și afla propriul stil de leadership prin raportul Leader Focus și vor afla cum personalitatea și inovația în workspace design pot influența semnificativ atât performanța, cât și engagement-ul angajaților.

  • Tamas Kovacs, Regional Sales director, Steelcase
  • Tematică: Three critical factors companies should invest in to create an optimal employee experience: physical space, culture and technology

Vom afla de la Tamas Kovacs care sunt cei trei factori critici în care o companie ar trebui să investească pentru a crește angajamentul membrilor unei echipe: spațiul fizic, cultura și tehnologia. Discutăm despre cum alinierea dintre strategie, brand, cultură și spațiul fizic crește semnificativ engagementul angajaților și, în același timp, are implicații positive asupra coeficientului de inovatie organizațional.

  • Christophe Weller, CEO & Founder, Corporate Office Solutions

Christophe Weller vorbește desore cum performanța organizațională este influențată de spațiul în care se desfășoară activitățile principale. Descoperă cum și de ce flexibilitatea și mobilitatea spațiului au  impact asupra comportamentului uman la locul de muncă.

Evenimentul are loc în Cluj-Napoca, pe data de 22 Mai 2019 @Hotel Platinia, iar în Timișoara în data de 23 Mai 2019, Hotel Timișoara. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://bit.ly/2F515RV