HR Summit este despre oameni si pentru oameni. De-a lungul a XIV editii desfasurate la nivel national, a oferit comunitatilor de HR continut de calitate si informatii utile, aliniate la trendurile actuale. Astfel, am pus accent pe importanta comunitatilor si necesitatea de a tine pasul cu ritmul schimbarilor din piata muncii. Tocmai de aceea ne-am pozitionat ca fiind evenimentul regional de resurse umane si management, care anual reuneste peste 500 de profesionisti in HR si domeniile conexe. 

“Anul 2018 incepe cu o noua editie HR Summit Cluj-Napoca care propune pentru zilele de 13 si 14 martie o noua structura de eveniment, cu sectiuni si strategii noi de crestere a acestei industrii. Conferinta raspunde necesitatilor publicului transilvanean si propune o politica de HR proactiv: implicare, dezvoltare, educare.”, declara Bianca Tritean, project managerul evenimentului.

  • De ce ti se potriveste?

De ce sa vii la HR Summit Cluj? Pentru ca in martie 2018 am pregatit, nisat, 3 sectiuni care urmaresc sa abordeze diferite particularitati. Cele 3 noi sectiuni ale HR Summit Cluj-Napoca sunt urmatoarele: The Heart of Leadership, HR Boot Camp si The Innovation Room.

Daca esti #manager, #teamleader sau doresti sa avansezi catre o astfel de pozitie, The Heart of Leadership raspunde curiozitatilor referitoare la noile metode de leadership, gestionarea eficienta si creativa a unei echipe implicate, mentinerea membrilor echipei tale in proiect, stimularea si motivarea acestora.

Daca esti student masterand, intern sau activezi de mai putin de 12 luni in HR, iti propunem HR Boot Camp, sectiunea dedicata incepatorilor din domeniu, suficient de motivati cat sa investeasca in viitorul lor profesional. Noi cream oportunitatea de a interactiona cu reprezentanti ai companiilor de top din Romania si iti facilitam accesul la workshop-uri interactive care abordeaza spete reale, care pot contribui la orientarea ta in cariera.

Daca esti o persoana creativa, mereu in cautare de idei inovative, am pregatit pentru tine The Innovation Room. Prezentarile cuprind subiecte variate: de la metode inovative de recrutare, retentie si motivare, la cele mai interesante beneficii pentru angajatii tai si metode de diferentiere si crestere a vizibilitatii companiei tale la nivel national si international.

  • Blind bird Ticket

Pana in 30 noiembrie 2017, am pregatit pentru tine HR Summit Blind Bird Ticket, la un pret special pentru chibzuiti. Devin-o si tu parte din comunitatea HR Summit si participa la conferinta pentru un plus de know-how si networking alaturi de specialisti din HR si domeniile conexe. Detalii despre eveniment si bilete, pe site-ul oficial www.cluj.hrsummit.ro

  • Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizata de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si  B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.