HR BREAKFAST TIMISORA: Impactul GDPR asupra raportului de munca – provocari pentru angajator

* “dos and don’ts”: ce trebuie/poate sa faca si ce sa nu faca angajatorul in relatia cu candidatul/salariatul
* de la recrutare pana la incheierea contractului individual de munca (inclusiv background checks);
* executarea contractului de munca – reguli interne, drepturi si obligatii specifice ale partilor (ex. monitorizarea salariatului);
* abateri disciplinare de la regulile interne si incidente de securitate privind datele personale – expuneri si remedii

Locuri limitate. Participarea se face pe bază de înregistrare în prealabil și este fără nici un cost pentru participanții de la una dintre edițiile anterioare HR Summit.

Speakeri:

 

Iurie Cojocaru, CIPP/E, Asociat Manager, Practica de Protecția Datelor, NNDKP

Iurie este avocat specializat în aspecte ce țin de protecția datelor cu caracter personal.

Cu o experiență profesională de peste 11 ani, asistă societăți naționale și multinaționale care activează în sectoare ale industriei precum alimentară, auto, bunuri de larg consum, farmaceutică, financiar-bancar, producție sau telecomunicațiile în cadrul controalelor întreprinse de autoritatea de reglementare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și în legătură cu audituri de evaluare a conformității și susține training-uri personalizate privind protecția datelor, inclusiv cu privire la GDPR.

Iurie deține certificarea CIPP/E acordată de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP).

 

 

Delia Băroianu, Asociat Senior, NNDKP Timișoara

Delia acordă asistență juridică în aspecte de dreptul muncii si drept comercial, asigurând atât consultanță juridică și reprezentare a clienților în fața instanțelor judecătorești.

Cu o experiență profesională de peste 16 ani, ea asistă clienți locali și internaționali cu privire la aspecte diverse de dreptul muncii, preponderent privind relațiile individuale de muncă, în proiecte curente dar și în spețe complexe și sensibile, precum evaluarea și implementarea procedurilor de sancționare disciplinară, restructurări (inclusiv concedieri colective), transferul de salariați, analize de tip due diligence și litigii de muncă.

HR BREAKFAST este conceptul conex HR Summit, creat pentru a forma și a consolida comunitatea specialiștilor și managerilor de resurse umane din România.
Planificat în perioade și orașe strategice, gândit ca o serie de întâlniri informale, cu locuri limitate, HR Breakfast a adus la edițiile desfășurate până în prezent peste 170 de participanți care au discutat despre studii de caz și spețe reale legate de domeniul lor de activitate.