HR BREAKFAST CLUJ-NAPOCA

Neuroplasticitate între performanță și rezistența la schimbare cu Laura Andronescu

10 octombrie 2019, Charlie Upstairs

 

Neuroplasticitatea este abilitatea creierului de se reorganiza și a crea noi conexiuni neuronale la orice vârstă.

Asta înseamnă că, după ce participă la trainingurile în care compania investește, angajații au practic toate resursele pentru a face schimbările necesare, adică să aplice ce au învățat la training.

Și totuși, departamentele de HR văd mult prea rar o returnare a investiției în training, o creștere a productivității angajatului instruit sau o schimbare către un comportament mai productiv.

De ce nu se văd aceste schimbări, deși angajații pleacă de la training hotărâți să aplice ce au învățat? Ce am putea face în organizație pentru ca bugetele de training să aibă un ROI mai mare?

Răspunsul la aceste întrebări vine prin programul de Neuroplasticitate în Business creat de Laura Andronescu, Chief of Neuro-Changing Training la alternative TRAINING.

În cadrul întâlnirii HR Breakfast din 10 octombrie vă propunem ca timp de 1.5 ore să experimentați o mică parte din conținutul acestui program, împreună cu o sesiune de Q&A, pentru a vedea cum ne putem susține angajații să aplice ce învață la training, să accepte mai ușor schimbările propuse de procesul de învățare și să putem vedea returnarea investițiilor pe care le facem în training.

Locuri limitate. Participarea se face pe bază de înregistrare în prealabil și este fără nici un cost pentru participanții de la una dintre edițiile anterioare HR Summit.

Laura Andronescu (+23 ani experiența în industria HR și Training, doar în companii de consultanță):

“Cel mai mare dușman al schimbării și mare fan al zicalei “Dacă nu s-a stricat, nu schimbă nimic” până în 2006 când, la vârsta de 30 de ani, am decis să fac cea mai mare schimbare posibilă și am devenit freelancer.

Respingeam ideile noi, încercând să îi conving pe ceilalți să facă lucrurile după logica mea, până când maternitatea mi-a dovedit cât de tare mă înșelam.
Mama de băiat de 8 ani și jumătate, care mă învață zilnic despre surprize, schimbări și minunile lumii, inclusiv – și uneori mai ales – în viața profesională.
Cobai al tuturor conceptelor pe care le predau prin training – am testat întâi eu să văd dacă funcționează.
Motto-urile mele: “Singura constantă în viață este schimbarea” (Heraclitus) și “Atât cel care crede că poate, cât și cel care crede că nu poate au dreptate” (Confucius). “

Laura este Trainer Certificat International Points Of You™ iar pe 10 octombrie va fi alături de noi pentru o nouă ediție HR Breakfast.

HR BREAKFAST este conceptul conex HR Summit, creat pentru a forma și a consolida comunitatea specialiștilor și managerilor de resurse umane din România.
Planificat în perioade și orașe strategice, gândit ca o serie de întâlniri informale, cu locuri limitate, HR Breakfast a adus la edițiile desfășurate până în prezent peste 170 de participanți care au discutat despre studii de caz și spețe reale legate de domeniul lor de activitate.