Fie ca esti manager, team leader sau antreprenor, invatarea continua este un aspect essential de care trebuie sa tii cont. Astfel, exersarea abilitatilor de conversatie si a competentelor de leadership ca atuuri de soft skills sunt de cele mai multe ori mai importante decat latura tehnica a domeniului in care activezi. Un eveniment care ajuta comunitatea de manageri si antreprenori din Transilvania este Leadership Situational II Experience.

Leadership Situational II este o solutie care studiaza, defineste si cultiva lideri din diferite tipuri de industrii. Avand la baza una dintre cele mai cunoscute si mai utilizate metode de leadership din lume, cursul ofera o abordare practica a conceptului de leadership.

Noul design de invatare – Situational Leadership®II Experience utilizeaza cele mai inovative tehnici de invatare pentru a asigura o experienta cat mai buna pentru participant. Programul contine instrumente de lucru pre si post sesiune, studii de caz bazate pe provocari reale si materiale aditionale pentru a incuraja practicarea abilitatilor.

OBIECTIVE INVATARE

  • Convingeri si perspective despre leadership
  • Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor
  • Flexibilitatea stilurilor de leadership
  • Potrivirea stilului de leadership cu situatia
  • Practica abilitatilor de leadership
  • Parteneriatul pentru performanta

SLII Experience este, la nivel global, cea mai inovativa si cea mai noua versiune a programului SLII, ridicand inca o data standardele experientelor de invatare ale managerilor in programele de leadership. Folosind o metodologie foarte interactiva de facilitare si un proces de lucru bine structurat, noul program ii sprijina pe participanti sa invete mai usor si mai rapid cum sa isi adapteze conversatiile si stilul de conducere pentru a creste responsabilitatea, autonomia si performanta celor pe care ii conduc.”, declara Sanda Moraru, project manager Human Invest.

 Ce spun participantii:

Jacqueline Rozanes, former-HR Manager Europa de Est, IKEA:

“Prin programele de training si coaching de leadership, compania Human Invest s-a dovedit a fi un partener valoros in dezvoltarea fortei noastre de munca. Am lucrat cu Human Invest din 2009, atat pe baza programelor standard, cat si pe solutii adaptate nevoilor noastre. IKEA a ales Leadership Situational® II la nivel global intrucat se potriveste cel mai bine cu structura si cultura companiei noastre. Human Invest a fost partenerul nostru in implementarea acestora in Romania si in Europa de Sud-Est.”

Kinga Ludescher, manager la compania germana Curt Georgi sucursala Romania, dupa ce a participat la un workshop open SLII: “A fost cel mai bun curs ever la care am participat!”

Workshop-ul Situational Leadership® II Experience (SLII Experience) are loc la Cluj-Napoca, in perioada 27 – 28 februarie 2018. Pentru inscrieri, Sanda Moraru, project manager Human Invest – sanda.moraru@humaninvest.ro.