13413702_1003288579720105_8163851197973130905_n

Se stabilește momentul prielnic al zilei, când suntem activi, dornici de a cunoaște oameni noi. Se râșnesc idei bune până când simțim aroma de dezbatere deja binecunoscută, alături de aroma de cafea proaspăt prăjită.  Se lansează o temă interesantă, în jurul căreia experiența vine cu întrebări și răspunsuri deopotrivă. Se servește alături de colegii de breaslă, se asezonează cu păreri și argumente pe măsură, totul într-o comunitate bine conturată.

Despre asta și nu numai este HR Breakfast –  întâlnire informală, prilej de a ne trezi interesul în Resurse Umane, de a rămâne mereu informați și mereu motivați.

HR Breakfast  a avut loc ieri la Cluj-Napoca, unde Oana Oprean a direcționat publicul prezent către tema de discuție: HR –ul bate filmul.

Îți împărtășim din ideile participanților, pentru care fiecare zi poate fi un film horror sau o comedie savuroasă, iar la finalul zilei, spun aceștia, important este să existe happy-end-ul. Mai exact, să conștientizezi că ești parte din companie cu scopul de a-i ajuta pe ceilalți și de a crește ca om împreună cu ei.

  • Provocările sunt firești pentru specialiștii HR. Nevoile oamenilor pe care îi dezvolți în cadrul unei companii sunt în continuă schimbare, iar adaptarea devine necesitate;
  • Comunitatea de HR reunită la un asemenea eveniment se aseamănă brandurilor dintr-un supermarket, diferența fiind că ei fac branding de angajator;
  • Managerul vorbește bussiness, în timp ce HR-ul este centrat pe oameni.
  • Ce te motivează ca specialist de resurse umane este validarea faptului că expertiza ta contează, iar rolul tău este unul cu autonomie, nu doar de executant;

See you next time, @HR Breakfast, The Best Morning Coffee pHRase:

Sibiu – 29 Iunie: Speaker  Mădălina Bălan (Managing Partner HART Consulting)

Brașov – 30 Iunie : Speaker Nicoleta Capătă  (HR Director Flanco).

Te poți înregistra aici: www.hrsummit.ro/hr-breakfast

HR Breakfast este evenimentul conex Conferinței de Resurse Umane – HR Summit și a apărut din necesitatea de a consolida comunitatea specialiștilor și managerilor de resurse umane.

HR Breakfast este structurat ca o întâlnire informală și interactivă, cu locuri limitate, în cadrul căreia se pun în discuție subiecte și studii de caz din domeniu.